Over Badminton Abcoude

Badminton Abcoude is notarieel opgericht in 1979 met als doel het bevorderen van badminton in de recreatieve sfeer.

We zijn een kleine club en plezier in het spel en met elkaar staan voorop. Badminton is een sport die leuk is voor zowel de gevorderde speler/speelster als voor de beginner. We spelen geen competitie, wel organiseren wij een paar keer per jaar op de vrijdagavond een clubtoernooi en voor wie dat wil een vriendschappelijk toernooi met een andere vereniging.

We beschikken over 3 banen en spelen meestal in dubbelspel. Per avond wordt om de 20 à 25 minuten de samenstelling van de teams gewisseld op basis van de opkomst en de speelsterkte. De meer ervaren spelers helpen nieuwkomers met technische en tactische aanwijzingen en een paar keer per jaar organiseren wij een trainings-clinic.

De speeltijden zijn op vrijdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Wil je ook komen spelen? De eerste twee keer kan je het spel gratis uitproberen. We hebben altijd wel een racket voor je te leen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wil je meer informatie over de contributie of wil je je direct aanmelden? Lees dan meer op deze pagina.