Foto-impressie jubileumtoernooi

Op zondag 22 september heeft Badminton Abcoude in de Kees Bonzaal met een toernooi haar 40 jarig jubileum gevierd.

Alle huidige leden, oud-jeugdleden en diegenen die aanwezig waren op ons 30-jarig jubileumtoernooi waren uitgenodigd om dit heuglijke feit met ons te vieren. Vanaf 13.00 uur was iedereen welkom waarna vanaf 13.30 in diverse rondes en in wisselende samenstelling gespeeld is. Het ging er meteen heel sportief aan toe op de diverse velden.

Na de laatste ronde werd de eindstand bepaald en konden de winaars worden bekendgemaakt. Bij de dames was dat Astrid Wintershoven gevolgd door Judith Trap op de tweede plaats. Bij de heren was Richard Redegeld de winnaar en op de 2 e plaats Daniel Ruis. Na afloop werden bij Berries Bar nog
onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen uitgereikt. Tevens ontvingen alle deelnemers een speciaal lintje. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Wil je ook komen spelen? Dat kan op vrijdag avond vanaf 20 uur in de Kees Bonzaal. De eerste twee keer kan je het spel gratis uitproberen. We hebben altijd wel een racket voor je te leen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

40-jarig-jubileum
« van 10 »

Foto’s: Rien van Schalkwijk en Andreas Melzer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *