Aanmelden

Badminton Abcoude heeft momenteel geen jeugdafdeling, maar alleen senioren. De minimumleeftijd voor de senioren is 16 jaar. De vaste speelavond is op vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur. in de Kees Bon-zaal. We spelen het hele jaar, behalve tijdens de zomervakantie. De zomerstop duurt altijd tot en met de feestweek.

Contributie : € 130,00 per jaar. Betaling uiterlijk 2 weken na ontvangst van onze halfjaarnota.

Wil je eerst eens kijken of badminton iets voor jou is, kom dan gerust eens langs op vrijdagavond. De eerste twee keer speel je gratis mee en daarna beslis je of je lid wilt worden.

Inschrijfvoorwaarden

Aanmelding geschiedt schriftelijk met onderstaand formulier. Wil je het lidmaatschap opzeggen dan moet je dat vóór 1-6 of 1-12 schriftelijk bij het bestuur melden. Anders loopt het lidmaatschap en de contributie-verplichting automatisch met een halfjaar door.

Speelavond       :  vrijdagavond

Tijden                :  van 20.00 tot 22.00 uur

Locatie              :  Kees Bonzaal

Leeftijd              :  vanaf 16 jaar

Contributie         :  €  130,00 per jaar. Betaling uiterlijk 2 weken na ontvangst van onze halfjaarnota.

Aanmelding geschiedt schriftelijk met onderstaand formulier. Je mag tweemaal gratis op proef komen spelen. Wil je het lidmaatschap opzeggen dan moet je dat vóór 1-6 of 1-12 schriftelijk bij het bestuur melden anders loopt het lidmaatschap en de contributieverplichting automatisch met een halfjaar door.

Deelname aan alle activiteiten is uiteraard voor eigen risico.

Alle met een * gemarkeerde velden moeten ingevuld worden.

Met het invullen en verzenden van dit formulier meld je je aan als lid van Badminton Abcoude en verklaar je akkoord te gaan met de hierboven vermelde inschrijfvoorwaarden.

Je mag dit aanmeldingsformulier ook printen en inleveren op de speelavond.